3 ting du skal huske, inden du går i gang med at male dine vægge

Det er oppe i tiden at være lidt mere kreativ og udfordrende med sit farvevalg i hjemmet, og det er ikke så underligt. Nye og anderledes farver på væggene kan være med til at gøre dit hjem mere personligt og unikt, samtidig med at det er en billig og nem måde at peppe din indretning lidt op på. Læs med her og få en kort guide til, hvad du skal huske, inden du går i gang med at male dine vægge.

Passer sofaen pludselig ikke til din nye vægfarve? Så kan du overveje at tage et kassekredit lån og få opdateret møblementet i samme omgang.

Vælg den rette maling

Det første, som du skal tænke på, inden du går i gang med at male, er selvsagt selve malingen. Og her er det værd at tage et øjeblik til at overveje, hvilken maling du skal købe. Det er selvfølgelig vigtigt, at du finder en farve, som passer dig, men det er mindst lige så vigtigt, at du også finder en maling af kvalitet og glans, som passer dit behov.

Er det bare en midlertidig farve, som du ved, at du kommer til at male over igen om et år? Så er det måske ikke den dyreste kvalitetsmaling i høj glans, du har brug for. Skal det til gengæld holde længe, så lad være med at tage den billigste maling, du støder på. Hvis det kniber lidt med pengene til den rette maling, så kan du læse om lån her compareloans.dk/laan-nemid

Rens væggene og afdæk omgivelserne

Det kan tit betale sig at bruge lidt ekstra tid på forarbejdet, og det gælder også, når du skal male. Og her skal du især huske at være opmærksom på to ting, inden du får din nye skønne farve på penslen; rens væggene, som skal males, af for fedt, støv og skidt, og vær grundig i at få afdækket gulv, karme, kanter osv. med afdækning og malertape. Så er du sikret et jævnt og godt resultat – og at malingen kun er der, hvor den skal være