Få nu, betal senere mad

Populært er begrebet køb nu, betal senere (BNPL). Det bruges ofte til tøj og gadgets. En førende britisk velgørenhedsorganisation rapporterede om en stigning i fødevarebrug under ordningen. Ifølge velgørenhedsorganisationen bruger en ud af tolv briter BNPL til deres mad. Ordningen er mest virkningsfuld for unge voksne, dem i gæld og folk på Universal Credit. Frontlinjerådgivere og velgørenhedsorganisationer siger, at BNPL i stigende grad bliver brugt af disse sårbare grupper.

Denne betalingsmulighed giver forbrugerne mulighed for at betale nu for mad og senere betale senere. Dette giver forbrugerne mulighed for at spare penge til nødsituationer og betale senere. Du kan spare pengene, og de vil være tilgængelige til alle formål. Dette er en fantastisk måde for dig at have nok mad og ikke behøver at betale meget på én gang. Pas på falske virksomheder og svindel.

Du skal muligvis betale mere på forhånd, hvis du er en fødevareforhandler. Zilch tilbyder en unik køb-nu-betal-senere-plan, der giver dig mulighed for at betale 25% på forhånd og halvdelen af beløbet på fire uger. Dette er en fantastisk måde for dig at opbevare pengene i din bank uden at skulle betale resten på én gang. Hvis du stadig er bekymret for betalingen af regningen, kan du anmode om en nødudbetaling. Dette svarer til at bruge et virtuelt MasterCard. Det giver den samme sikkerhed og sikkerhed. Zilch tjener penge ved at tage en lille del af købsprisen fra handlende.

Zilch, der har promoveret sin BNPL-service i et supermarked, har tiltrukket sig betydelig medieopmærksomhed på BNPL-muligheden. Zilch er ikke den eneste BNPL-udbyder til føde- og drikkevaresektoren. Zip, et finansielt teknologifirma med base i Sydney, Australien, købte Quadpay BNPL-udbyder i 2020. Denne mulighed er tilgængelig for føde- og drikkevareindustrien med måltidssæt og leveringsaggregatorer.

Walmart og Whole Foods tilbyder køb nu, betal flere muligheder bestil mad på afbetaling her. Begge virksomheder accepterer Zip og Affirm og har indgået et samarbejde med andre online dagligvarekæder for at tilbyde kunderne produkter på en betalingsplan. Kunder, der ikke er i stand til at betale på forhånd for deres produkter, kan vælge sidstnævnte mulighed. Mens bekvemmelighed bestemt er tiltalende, er det ikke den eneste grund til at købe nu og betale senere mad.

Virksomheder har udnyttet denne tendens ved at give kunderne mulighed for at købe bestemte varer med det samme og derefter betale saldoen på et senere tidspunkt. Disse butikker omfatter Sweet Shack og Beerhunter. Clearpay tilbyder kunderne beskyttelse, herunder indefrysning af yderligere udgifter, hvis en rate ikke betales.