Klumme: Den hykleriske fight over CA Net Neutrality Law – Los Angeles Times

Vi har hørt de samme trætte skænderier igen og igen fra erhvervslivet. Områdets unge familier og erhvervsledere er afhængige af højhastighedsinternet. Hvordan kan jeg skifte internetudbyder uden at miste internettet? For det første er der udbydere af trådløse tjenester, så du kan få Wi-Fi og trådløse forbindelser. Gennemgå, hvordan enkeltpersoner vurderer virksomheden og kun vælger virksomheder, hos bredbåndsudbyderne – forbundet web-site gobredbaand.dk – der gennemgås positivt. Men med teknologi udvikler sig hurtigt og nye virksomheder hele tiden ind på markedet, er det kun fornuftigt at gennemgå dine muligheder hvert år eller to for at se, om der er et bedre valg. Mange muligheder er tilgængelige, og nogle gange kan det være meget forvirrende.

DSL og satellit kan være de eneste muligheder i mere landdistrikter. Internetudbydere garanterer “op til” en vis hastighed under optimale omstændigheder, men en internethastighedstest giver dig mere præcis indsigt. Vær klar til at fortælle din tjenesteudbyder, hvad dine forbindelseshastigheder er (som du fastslog ud fra den forbindelseshastighedstest, du kørte tidligere), så de kan forstå det hul, du oplever mellem de hastigheder, du får, og det, du betaler for. De fleste aktiviteter skal gennemgå ikke mindre end 2 forskellige systemer på bedste niveau for at nå sit mål, og systemerne spænder over peering-handlingsforløb.

Hvorfor? Fordi de fleste mennesker fra hele verden adgang til internettet fra deres mobiltelefoner i stedet for deres edb-systemer! Undervejs gjorde nogle dataforvaltere, der var opmærksomme på API’ernes nye verden, også data tilgængelige som enkle web-API’er, returnerede XML- eller JSON-svar og tilføjede et mere avanceret forespørgselslag. †Begrænset tidstilbud; kan ændres; gyldige til kvalificerede privatkunder, der ikke har abonneret på nogen tjenester inden for de foregående 30 dage, og som ikke har nogen udestående forpligtelse til charter. Hvis du ikke kan finde en, der vil købe din kontrakt, kan det stadig være umagen værd at skifte, hvis du sparer penge på lang sigt.

Det er et element, som er en telefonrevisa, indkøbscenter, en encyklopædi og en avis i en. Når det kommer til at vælge dit hjem internet service, er der ingen mangel på virksomheder derude hævder at være den bedste internetudbyder, fra traditionelle kabel-selskaber til satellit-udbydere til lokale telefon udbydere. Så i forhold til at vælge din e-mail marketing udbyder, skal du sørge for at gøre den ideelle beslutning for mere vellykket i lang tid fremover. De bliver nødt til at bygge flere celle sites, sætte nye antenne og radio-teknologi til at arbejde, og redesigne deres kernenetværk. Du vil ende med at betale for et par dage af begge tjenester, men det kan være det værd at undgå at miste dit internet. On-line søgemaskine salg kan være generende på grund af de mange valg tilgængelige, når der beskæftiger sig med on-line fremme og fremme og reklame medieløsninger.