Leder du efter gratis lydbøger?

Hvis du er en person, der bare elsker at lytte til lydbøger, kan de findes næsten overalt. De er blevet meget populære i de sidste par år. De kan findes på internettet, bøger butikker og stormagasiner. Og fortvivl ikke hvis du tror, du ikke kan finde den bog, du leder efter i biblioteket. Det lader til, at næsten hver eneste bog, du kan tænke på er enten på en cd eller kassettebånd.

Hvis du er en person, du vil hellere bare lytte til en lyd-bog gratis, derefter ønsker naturligvis du ikke at gå ud og købe en. Der er en måde at få lydbøger gratis. Nå ville det mest oplagte være folkebibliotek; mange tilbyder nu gratis audio downloads.

Men hvis du opdager, at dit lokale bibliotek ikke tilbyder det, der er andre muligheder; man ville være nogensinde ressourcestærke internettet. Hjemmeside, Jiggerbug.com tilbyder gratis prøver af deres lyd-bog-udlejning. De har en bred vifte af audio-bøger, bare se kastede dem, og hvis du kan lide noget du kan brænde det på CD til din personlige brug, betyder det ikke sælge den. Du er nødt til at huske om ophavsret.

Også tjek Gutenberg.com, som har gratis computer genererede lyd, som er tilgængelig for download. Selvom deres samling ikke tilbyder mange moderne læser, har de en god kilde til classis litteratur.

Eller en anden fremgangsmåde ville være gør-det selv, optage din egen lydbøger. Dette er en rigtig god idé for forældre med småbørn. Hvis du er nødt til at gå væk for virksomhed, i det mindste du er barn behøver ikke at gå glip af disse seng tid aflæsninger.

Så gå og prøve disse forslag, jo hurtigere du går jo hurtigere du er bøjet i sengen, lytte til din yndlings bog.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.