Mener du bør vide, når de køber en LCD HDTV

Alle kræver kvalitet og lav pris LCD HDTV (flydende krystal display high – definition television) og alle LCD HDTV producenterne siger, at deres fjernsyn er af overlegenhed og lavt prissat. Så betyder det hver LCD HDTV derude er værd at købe? Hvordan vælger en køber det rigtige LCD HDTV? Nå er svaret, det hele afhænger af hvad du ønsker. Vil du bruge det til at spille videospil eller en alternativ computerskærm eller bare kun se tv-programmer? Når du er ivrig efter at købe din første HDTV tager en stor ånde og løsne op. Du skal bruge hovedet koldt at vælge mellem alle former for LCD HDTV, der er til salg.

Okay, lad os begynde. Et par ting at søge på en LCD HDTV er det max opløsning, farvedybde, og opdatere priser. Jo større tal jo bedre. Det første er den maksimale opløsning. Moderne LCD-TV markedet indeholder primært 720p og 1080p opløsning. Ikke desto mindre, hvis du ønsker det maksimale definition, ville det være 1080p (1920 x 1080). Du vil se denne beslutning mere og mere bliver en standard på skærme, men det vil komme med en større prisseddel. Du vil kunne se forskel i billedopløsning på 720p TV og 1080p TV. Så spild ikke dine penge til at købe billigere og i sidste ende lavere opløsning tv lige til at blive desillusionerede med det i et par måneder og derefter grave ud din tegnebog igen for at købe en 1080p HDTV.

Den næste ting at overveje er farve dybde og Opdater priser. Du ønsker de størst tænkelige farve dybde og Opdater priser. Høj farvedybde agter at billederne vil have upåvirket farver. Rød ser røde, grønne ser grøn, sort look kul sort i stedet for mørk grå og hvid ser jomfru hvid snarere end lys gul farve. Høj opdateringshastighed detekteres især, når du ser på hurtige bevægelser i bevægelse billeder eller videospil. Høj opdateringshastighed tillader billede overgangen optræder flydende.

Og så nu, at du har den opløsning, farvedybde og opdateringshastighed gjort, det er tid til at overveje andre facetter for eksempel højttaleren. De indbyggede højttalere du vil bemærke i en LCD HDTV almindeligvis har acceptabel kvalitet. Og så hvis når køber TV, det er nok bedst at gå til din lokale tv-butik og høre lyden. Spørg sælgeren eller kvinde til at tilslutte en DVD og spille en actionfilm og lytte til dig selv. Hvis du ikke er virkelig visse hvad en stor højttaler bør lyde som bør du læse de online anmeldelser om tv-apparater. Studerer fra andre mennesker erfaringer og tanker kan gøre din købsbeslutning en hel del lettere.

Ekstra ting du foretrækker måske at overveje før købe er tv-design (vil det passe ind i udformningen af rum, du placerer TV’et?), om det har en indbygget Digital Tuner (så du er i stand til at få bedst ud af de helt nye digitale tv-signaler) , er der et vægbeslag inkluderet (så du vil kunne hænge det på væggen sovegemak) og andet tilbehør. De måske ikke være så betydelige, men du vil helt sikkert få den største bang for din sorteper lige?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.