Sådan forbereder til kolde og influenzasæsonen med et stærkt immunforsvar

Ah-choo! Åh, den forfærdelige ømme følelse når alle muskler og knogler i kroppen bare gør ondt. Du kan ikke sove, du har ingen appetit og du helt sikkert råd til ikke at være i vejret for bare et par dage. Forkølelse og influenza sæsonen vil være over os igen og der er ingen bedre tid til at beskytte dig selv end lige nu med et stærkt immunsystem.
Hvad er immunsystemet? Vores immunsystem er meget simpelt, som et skjold, som beskytter vores krop mod bakterier, bakterier og vira, der kan forårsage sygdom. Den svagere immunsystemet, de mere sårbare vi er ved at blive syg. Jo stærkere immunsystemet, jo mere vi beskytte os selv fra at blive syg. Dette er ikke til at sige, at vi nogensinde vil ikke forkølet, men med et stærkt immunforsvar, vi vil også bedre kunne bekæmpe enhver sygdom hurtigere.
Så hvordan kan du opbygge et stærkt immunforsvar? Der er flere ting, vi kan gøre for at sikre vores immunsystem forbliver sund og bliver stærk.
Først er ernæring. Du kender ordsproget, “garbage in, garbage out?” Det er det samme med vores kroppe. Dårlige spisevaner resultere i dårlig ernæring, der ikke kan give vores tømrer århus organer vitaminerne, mineraler og andre næringsstoffer, den har brug for at forblive stærk. Der er intet galt med en cheeseburger eller is på lejlighed, men mådehold er nøglen.
Desværre, selv de bedste ernæringsmæssige vaner bliver udfordret til at give kroppen med alt det skal bygge et rigtig stærkt immunforsvar. Kosttilskud, vitaminer, mineraler og immune booster er vigtigt at hjælpe med at udfylde de tomme felter, som selv den bedste ernæring ikke kan.
Motion er en anden fantastisk måde at hjælpe med at opbygge et stærkt immunforsvar. Du behøver ikke at deltage i en gym eller hyre en personlig træner til at udøve. Nogensinde meddelelse hvordan meget bedre du føler efter en dejlig lang tur? Regelmæssig cykelture; gåture, havearbejde og ja-selv husarbejdet er alle fantastiske former for motion, der vil bidrage.
Der er også visse ting at undgå. Overdreven stress og rygning er bare to ting, der virkelig kan gå på kompromis og svække immunforsvaret. Jeg ved af erfaring, da jeg var i en høj-stress arbejdsmiljø, jeg følte mig forfærdelig og blev syg oftere.
Opbygge og vedligeholde et stærkt immunforsvar er ikke noget, der sker natten over, og at vi kan glemme alt om i blot et par korte måneder. Det er noget, vi skal fortsætte med at stræbe efter for vores hele liv. Vi vil være mindre tilbøjelig til at blive syg. Vi vil være i stand til at bekæmpe sygdom bedre og vi vil være i stand til at føre en meget højere livskvalitet for på lang sigt.
Komme i gang i dag og oprette virkelig smart sundhed i dag og i morgen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.