Udskrivning på den mørke Side: Firefarvet eller simuleret proces?

Udskriver en fuld farvebillede på en mørk skjorte er en af de hårdeste job en skærmen printer ansigter. Regelmæssig firfarveproces bruger gennemsigtige trykfarver: Cyan (himmel blå), Magenta (hot pink), gul og sort) som print i forskellige procenter, blande sammen til at danne en bred vifte af farver. Mens denne proces virker smukt på en hvid skjorte, kan resultaterne være skuffende på mørke shirts, der kræver en hvid underbase og flere gennemkørsler af farver ender med en tyk blæk lag og mudret farve. Mens god firfarveproces kan gøres på en mørk skjorte, tager for at gøre det en stor eksperimenter, tid og tweaking under den oplag. Men der er en anden måde at opnå lignende resultater meget lettere.

Simuleret processen bruger uigennemsigtige trykfarver og i mere end bare fire farver, ofte mellem seks og otte (normalt hvid, rød, gul, grøn, mørkeblå, lyseblå, grå og lilla). Simuleret procesfarver er normalt trykt vådt i vådt med par blinker (en tørring behandle mens skjorten er stadig på pressen). For eksempel, for at skabe en kødet tone ville simuleret proces bruger en blanding af tan, uigennemsigtig gule og muligvis hvide. Da farverne er uigennemsigtig, bliver mørk baggrund et ikke-emne (eller i det mindste meget mindre af en). Og hvis enkelte, især farver er nødvendig (for eksempel en nøjagtige nuance af rød for et firmalogo) de kan blandes til specifikation og individuelt trykt.

Så hvorfor ville du ønsker at bruge firfarveproces overhovedet? Når du er færdig med held og korrekt, er det den mest nøjagtige gengivelse af fuld kolorere genfortælling. Og for butikker med mindre presser med færre hoveder, flere farver kræves for simuleret proces kan ikke være muligt på alle. Også for subtile, nuanceret kunst med små ændringer i tonen, som pasteller, fungerer de lyse, solid farver simulerede forløb ikke godt.

Mens skærmen udskrivning af billeder på mørk skjorter kan være vanskeligt, resultaterne kan være fantastisk og er værd at den tid og kræfter involveret uanset hvilken type udskrivning du bruger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.