Træ kunst gaver og folkemusik russiske maleri i Art Shop Online

Oprindeligt blev Khokhloma træ bordservice produceret i klostre og zaren Domstolen kun. På denne tid Khokhloma bordservice var produktion ikke stor skala. Det var på grund af dyre importerede tin. I 1720s efter krigs nord steg tin flow-russisk. Prisen gik ned og materialet, der kom inden for rækkevidde af mange mestre. Produktion og salg af smukt malede håndlavede kunstværker udvidet.
Således i XIX århundrede elementer med khokhloma maleri blev berømt ikke kun i Rusland, men i Persien, Indien, Middle East, USA og Australien samt. Eksport af khokhloma elementer voksede efter den verdensomspændende udstilling i 1889 i Paris.
I 1916 oprettet Nizhegorodskoye Zemstvo den første skole for træ-arbejdende kunst og kunsthåndværk i Semyonov. Folkemusik kunst og folklore blomstrede i Volgaregionen nær Nizhny Novgorod provinsen. Ingen andre område i Rusland kunne lige det i antal og originalitet af folkemusik kunst og kunsthåndværk, der havde sprang til livet og blev udviklet i de lokale samfund. Khokhloma kunst maleri på træ bordservice er typen af Nizhny Novgorod folkekunst håndværk der blev mest populære i Rusland og fremmede lande.
“Græsset-blade” dekorative ornamenter og deres ejendommelige farveskema tyder på, at Khokhloma kunst er rodfæstet i den gamle russiske dekorative kultur samtidig efterligning af forgyldte ornamenter på træ daterer sig tilbage til de middelalderlige russiske kunsthåndværk færdigheder. Maleteknik er blevet noget opgraderet men forbliver stort set den samme som i den gamle tid.
Khokhloma russiske maleri overrasker dig med sin fine græs mønster og festlige farve, som er baseret på kombination af karminrøde cinnober og flittering guld baggrund sort lak.Dette er Khokhloma særlige funktion. Masters bruges tin pulver og lak til at opnå sådanne guld farve. Nu kan de bruge aluminium pulver.
Først, kunst bordservice er formet på en drejebænk fra tørrede lime træ, som er omdannet til skåle, vaser, krus, retter og skeer.
De er tørret og dækket med røde og brune primer, således at de begynde at lede som jordovn. De umalede artikler er nu belagt med tørrende olie. Næste de er poleret med pulveriseret aluminium. De bliver sløve skinner som sølv, og gå til maleri division. Malede artikler er derefter lakeret og hærdet i ovne ved temperatur på 120-130 grader. Varmen slår lak gul, “sølv” i “guld” og Ambermalt levende design med en selv, gylden tone.
Khokhloma retter, kopper og træ drink Potter blev brugt til serverer mad på ferie fester. Den træ bordservice bruger på Moskva hus en vigtig statsmand måtte kigge værdifulde; Derfor blev de modelleret på de rige malet skilte indrettet med ægte golden fabrikeret af guldsmede for de luksuriøse boliger af den russiske adel. Takket være den særlige lak og høj temperatur behandling er de ganske praktisk og sikker i brug. Du kan drikke og spise ved hjælp af disse Khokhloma service, fordi sådanne bagværk ikke følsom for koldt og varmt, salt og sur mad.
Bortset fra Khokhloma træ præsenterer af bordservice vil de fleste besøgende til Rusland har mindst ét sæt af Matrioshka dukker i deres bagage.Disse dukker inden for dukker har længe været en kilde til fascination. Undergang af den vigtigste dukke at afsløre andre næsten annonce i finitem har altid produceret undren og påskønnelse for woodcrafts kunst.
Eksempler på smukke Khokhloma træ kunst præsenterer, Paleh og Mstera lakeret miniaturer kan du se på kunst shop online site.Det er forbløffende, at hvad der startede som en sand folkemusik tradition over 300 år siden stadig trives og stadig er dybest set det rødder, omend på et mere organiseret plan.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.